Hirdetés

Így kapcsolták össze a filmes és a tévés univerzumokat az Arrowverzumban

|

Az egész pedig mindössze néhány telefonhívásba került.

Hirdetés

A napokban ért véget a The CW csatornán látható Arrowverzum eddigi legnagyobb szabású ötrészes crossovere, vagyis a Crisis on Infinite Earths (Végtelen Világok Krízise), ahol a csatorna szinte összes szuperhőse kénytelen volt összedolgozni azért, hogy ezúttal ne csak a saját világukat, de az egész multiverzumot megmentsék a biztos pusztulástól.

Hirdetés

Az eseményt annak rendje és módja szerint hatalmas érdeklődés övezte, hiszen a megannyi világon átívelő kaland során nemcsak az Arrowverzum szereplői, de olyan korábbi szuperhősös szériák vagy éppen filmek szereplői is tiszteletüket tették, mint a Smallville vagy a Superman visszatér című filmben látható Superman, akinek köpenyét ismét Brandon Routh öltötte magára. Ismerős figurákból tehát nem volt hiány, azonban az alkotók a legnagyobb dobásukat egészen az utolsó epizódra tartogatták, ahol Grant Gustin Villámja még ha csak egy rövid beszélgetés erejére is, de végre találkozhatott a DCEU-ban tevékenykedő Ezra Miller-féle gyorshajtóval.

Mint később egy interjúból kiderült, a két villámgyors figura közti csevejt nem a The CW, hanem maga a Warner Bros. egyik fejese, Peter Roth szerette volna tető alá hozni, akinek ehhez mindösszesen egy telefonhívást kellett intéznie Marc Guggenheim producerhez, aki ekkor éppen a crossover utómunkálataival volt elfoglalva. Guggenheim elmondása szerint Roth elsőre kételkedett abban, hogy az utolsó pillanatban feldobott ötlete végül valóban megvalósul, viszont nagy szerencséjére a kérdéses epizód még nem került végleges formába, így innentől már tényleg csak a széria showrunnerén, illetve Gustinon és magán Milleren múlt a dolog, akik természetesen nagy örömmel fogadták a nem mindennapi meglepetésvendég ötletét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.