Hirdetés

Ilyen lesz a Modern család készítőjének új sorozata

|

Steve Levitan több évtizedes tapasztalatával igyekszik görbe tükröt mutatni korunk jelenségeinek.

Hirdetés

2020-ban, 11 évad után ért véget Steve Levitan meghatározó sitcomja, a Modern család. Azt hinnénk, hogy egy ilyen hosszú periódus után a közreműködők kényelmesen hátradőlve élveznének ki néhány gondtalan évet, ám Levitant más fából faragták. A Reboot címre hallgató sitcom projektjének pilotja elnyerte a Hulu vezetőségeinek tetszését, és a streamingplatform végül be is rendelte az egész évadot.

Hirdetés

A Rebootban már befutott sztárokkal fog együtt dolgozni Levitan: Johnny Knoxville, Keegan-Michael Key, illetve Judy Greer neveit is megtalálhatjuk a főbb szereplők között. Ez persze a sorozat premisszáját olvasva nem meglepetés: a Rebootban egy korábbi sitcom színészei ülnek össze újra 20 évvel az eredeti szériát követően, hogy még egy sikeres kört fussanak a nézőknél. Nem mellesleg pedig a két évtizedes sérelmek terén is szeretnének dűlőre jutni egymással.

Ha a címe alapján nem lenne nyilvánvaló, a szinopszis kétséget sem hagy afelől, hogy Levitan az új szériájával keményen beleszáll a korunkat átható reboot és remake hullámokba, nem is beszélve a "reunion" műsorokról, melyekben egykori szériák és filmsorozatok sztárjai gyűlnek össze még egyszer, meglovagolva a nosztalgiafaktort. A fentebb felsorolt színészekkel együtt pedig bizonyára igényesen, és rekeszizmunkat megdolgoztatva teszik majd ezt.

Ti becsatlakoztok majd a Rebootba az eddigi információk alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.