Hirdetés

Íme a Disney+ Nap fontosabb bejelentései

|

Animációs sorozatokat, exkluzív filmeket, Moon Knight látnivalókat és egy szemfedő nélküli Nick Fury-t hozott a Disney+ Day.

Hirdetés

Lezajlott a Disney+ Day, amely során kiderült, hogy a streamingszolgáltatóra milyen tartalmak érkeznek a jövőben. Noha a fontosabb bejelentéseket nyomon lehetett követni a közösségi médiában, azonban a Disney dühítő módon oda csak a logókat, neveket és legszűkösebb információkat pakolta fel, és csak a Disney+ előfizetőknek tette elérhetővé a komolyabb anyagokat, ami igazságtalan azokkal az országokkal szemben, ahol még nem rajtolt el a streamingplatform. Szerencsére a világháló elől nem lehet eltitkolni a részleteket és a látnivalókat, így előbb-utóbb mindegyik felkerül, addig pedig olvassátok el a tömör összefoglalónkat az eseményről. 

Hirdetés

Marvel: 

  • Spider-Man: Freshman Year címmel új Pókember animációs sorozat érkezik, amelyben a közkedvelt és barátságos hálószövő középiskolás éveinek kezdetét és hősködésének kezdetébe pillanthatunk majd bele, de azt nem tudni, hogy Tom Holland szinkronizálja-e. 
  • 2023-ban teljesen új részekkel jön az eredeti, 1997-es X-Men rajzfilmsorozat, amelynek írója és vezető producere Beau DeMayo (Vaják: A Farkas rémálma, A sötétség kora) lesz. A stúdió egy jól ismert mémmel jelentette be a nagy hírt:

  • Megerősítésre került, hogy a Ms. Marvel sorozatára csak 2022 nyarán számíthatunk, de legalább egy nyúlfarknyi kedvcsináló jött hozzá: 

  • A What If...? zombis epizódja után egy zombis animációs sorozattal is készül a Marvel, amelynek címe szimplán Marvel Zombies
  • És ha már What If...?, valószínűleg senkit sem fog meglepetésként érni, hogy lesz 2. évad. 
  • Hivatalos megerősítést kapott, hogy valóban spin-offot kap a WandaVision karaktere, Agatha Harkness (Kathryn Hahn), valamint a Sólyomszem sorozatban bemutatkozó Echo is.
  • A Disney+ előfizetők exkluzívan láthatják az Oscar Isaac nevével fémjelzett Moon Knight sorozat első ízelítőjét is, szerencsére felkerült a YouTube-ra is, nézzétek, amíg le nem szedik:

  • Felkerült egy rövid részlet a She Hulk szériából is, amely Tatiana Maslany játssza a címszereplőt, de rajta kívül ott lesz még Bruce Banner (Mark Ruffalo) és a főgonosz, Titania (Jameela Jamil) is.

  • A már említett sorozatok mellett logót kapott az I Am Groot animációs sorozat, az Ironheart és a Secret Invasion is, az alábbi galériában az összeset megtaláljátok egy kupacban: 

Disney és Pixar:

  • 2022 nyarán robban be a Hős6os karakterére, Baymaxre koncentráló sorozat, aminek már nézhetjük az első trailerét: 

  • Owen Wilson és Larry the Cable Guy visszatérnek, hogy sokadszorra szinkronizálják - az eredeti változatban - Villám McQueent és Matukát egy Verdák szériában, a Cars on the Roadban. 2022-ben várható, egyelőre csak képeket mutattak belőle. 

  • Emlékeztek még A hercegnő és a béka című 2009-es rajzfilmre? A történet 2023-ban folytatódik, Maldonia újonnan megkoronázott hercegnője, Tiana új kalandját követhetjük majd figyelemmel egy sorozatban, akit nem ereszt a New Orleans-i múltja. Egyetlen kép hivatott prezentálni, hogy mit várhatunk ettől a sztoritól, ahogyan a korábban már említett Zootropolis sorozat, a 2022-re tervezett Zootopia+ is csak ilyet kapott, és kiderült, hogy rövidfilmekből áll majd. 

  • 2022 tavaszán várható az új Chip és Dale tartalom, a Chip 'n Dale: Rescue Ranger film, amiben John Mulaney és Andy Samberg fogják megszólaltatni a legendás mókusokat. 
  • Az új, élőszereplős Pinokkió 2022 őszén várható exkluzívan a Disney+-ra Tom Hanks, Cynthia Erivo, Luke Evans, Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key és Lorraine Bracco szereplésével, Robert Zemeckis rendezésében.
  • Nem fogjátok elhinni, de a Jégkorszak is visszatér olyan formában, ahogy nem vártuk: a The Ice Age Adventures of Buck Wild 2022. január 28-án debütál a Disney-on, és a kalandor menyétre, Buckra fókuszál (az angol szinkronja, Simon Pegg is benne van a projektben), valamint felbukkannak mellette már jól ismert karakterek is, mint Ropsz és Eddie. 

  • A Tucatjával olcsóbb reboot premierjét 2022 márciusára tűzték ki (a főszerepben Zach Braff és Gabrielle Union); a Bűbáj folytatása Disenchanted címmel 2022-ben várható Amy Adams és Patrick Dempsey visszatérésével; élőszereplős sorozat készül A Spiderwick krónikák könyvsorozat alapján; Warwick Davis bemutatta az 1988-as Willow folytatásaként szolgáló sorozat szereplőgárdáját, amit 2022-re datáltak. 

  • A Pixar készül egy új címmel is, a Win or Lose egy animációs sorozat lesz, viszont 2023 őszéig várnunk kell rá. A Lightyear és a Turning Red animációs filmek egész estés hogyan készült dokumentumfilmjei viszont 2022-től nézhetőek lesznek a Disney+-on. 

National Geographic: 

  • December 8-tól Will Smith hatrészes kalandja várja azokat, akik kedvelik a természetfilmeket és sorozatokat, és olyan régióban élnek, ahol van már Disney+. Ilyen lesz a Welcome to Earth:

  • Smith után 2022-ben Chris Hemsworth is túrázni indul, ő a Limitless-ben feszegeti az emberi határokat és segít kideríteni, hogyan élhetünk túl, hogyan lehetünk erősebbek és kitartóbbak. 

És a legvégére egy kakukktojás: 2022 nyarán jöhet az új Predator, amelynek címe Prey lesz, és előzményfilmként egy őslakos nő, Naru (Amber Mithunder) küzdelmét láthatjuk majd, aki felveszi a harcot a földönkívüli vadásszal szemben. A Hulu/Star felületén mutatkozik majd be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.