Hirdetés

Improvizációs krimi-vígjáték érkezik a Netflixre

|

A Murderville-ben hat különböző celebnek kell forgatókönyv nélkül megoldania az adott epizód gyilkossági ügyét.

Hirdetés

Egészen különleges tartalommal fogja megrohamozni a Netflix a krimi-vígjátékokra kiéhezett nézőközönségét. A Murderville néven érkező hatrészes sorozat ugyanis hat különböző gyilkosságot fog megoldani. Ez idáig még semmi extra. Azonban az már annál érdekesebb, hogy a főnyomozó Terry Seattle, akit Will Arnett alakít, minden epizódban új celeb segédet kap, akiket a készítők megfosztottak a forgatókönyv elolvasásának jogától. Azaz a nézővel együtt a segédek is végig sötétben tapogatózhatnak, hacsak ki nem szagolják időben, hogy ki lehetett a gyilkos.

Hirdetés

A Murderville nem igazi újdonság. A brit tartalmak kedvelőinek ismerős lehet a formátum, mivel a BBC3-on vetítették a Murder in Successville-t, melyet BAFTA-díjjal is jutalmaztak. A Netflix most bízik benne, hogy ha díjjal nem is honorálják őket, de a nézőket mindenképp megnyerik ezzel a kuriózummal.

És hogy kik lesznek az évad celeb segédjei? Annie Murphy (színész), Conan O'Brien (showműsor vezető), Ken Jeong (színész), Kumail Nanjiani (színész), Marshwan Lynch (amerikai focista), illetve Sharon Stone (színész). Illusztris egy névsor, annyi biztos. Arnett annyit árult el előzetesen, hogy voltak, akiknek sikerült szkript nélkül is felgöngyölíteni az ügyet, míg másokon kifogtak a gyilkosságok.

Egyelőre ezzel a hat résszel terveznek a készítők, a folytatás pedig csakis a nézettségen múlik. Mint Arnett elmondta, szívesen benne lennének egy folytatásban, de már eddig is olyan jól szórakoztak, hogy csupán a mostani évaddal is kerek lenne a történet számukra. A Murderville február 3-án kerül a Netflix kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.