Hirdetés

Posztert és hivatalos premierdátumot kapott az Inhumans sorozat

|

Kiderült, mikor számíthatunk az Embertelenekre.

Hirdetés

A Marvel Television és az ABC végre bejelentette az IMAX közreműködésével készült Inhumans sorozat tévés premierdátumát, ami szeptember 29-én lesz esedékes. A szerencsésebb rajongóknak azonban nem kell addig várniuk, hiszen szeptember 1-én vehetik is az irányt a legközelebb eső IMAX moziba, ahol a királyi családot két epizódnyi tartalmon keresztül csodálhatják. Mivel még nem került ki lista az érintett országokról, nem tudjuk, hogy hazánkban vetítik-e majd a produkciót.

Hirdetés

A dátum mellé netvilágot látott egy elég klasszul festő poszter, rajta a három főszereplő, vagyis Black Bolt (Anson Mount), felesége, Medusa (Serinda Swan), valamint az uralkodó gonosz szándékú testvére, Maximus (Iwan Rheon). Az első promóciós kép után ezt felüdülés látni.

A leírás szerint "miután az Embertelenek királyi családját darabokra szaggatja egy katonai puccs, épphogy csak el tudnak menekülni Hawaii-ra, ahol meglepő dolgokat tapasztalnak a fényűző világnak és a körülöttük lévő emberiségnek hála. Ez bizonyítja, hogy nemcsak őket, de magát a Földet is meg kell menteniük." A főbb szereplők sorát erősíti még Ken Leung (Karnak), Isabelle Cornish (Crystal), Eme Ikwuakor (Gorgon), Sonya Balmores (Auran), Mike Moh (Triton) és Ellen Woglom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.