Hirdetés

Berendelték az Into the Badlands 3. évadját

|

Az itthon is közkedvelt, posztapokaliptikus, harcművészetet központba helyező Into the Badlands hivatalosan is megkapta a zöld utat a folytatásra.

Hirdetés

Itthon is az amerikai sugárzással egy időben nézhetjük az Into the Badlands második évadját az AMC csatornán és már annak is örültünk, hogy ez az évad több részes lesz, mint az igen szűkre szabott első, de a rajongóknak most rögötn két jó hírrel is szolgálhatunk.

Hirdetés

Az amerikai AMC hivatalosan is berendelte a harmadik évadot és a kábelen megszokott 16 részre adtak megbízást a készítőknek. Vagyis a folytatás önmagában olyan hosszú lesz, mint az első két évad összessen.

Mi majd kiugrottunk a bőrünkből a hír hallatán, reméljük ti is örültök neki!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.