Hirdetés

Jeff Goldblum megmutatja a világot a NatGeo új sorozatában

|

A közkedvelt színész kedvenc témáit felhasználva invitál minket egy nagy kalandra.

Hirdetés

Valószínűleg azt is örömmel néznénk másfél órán keresztül, ha Jeff Goldblum (Jurassic Park, A légy, A függetlenség napja) egy adóbevallást olvasna fel a saját stílusában, szerencsére a National Geographic vadonatúj ismeretterjesztő műsorában sokkal izgalmasabb témákkal jelentkezik. 

Hirdetés

A Disney+ streaming szolgáltatásra készül ugyanis a "The World According to Jeff Goldblum" című show, amelyben a színész az őt leginkább foglalkoztató témákkal foglalkozik, vagyis számunkra hétköznapinak tűnő dolgokat láthatunk az ő szemén keresztül. Az első trailer alapján olyan általánosnak tűnő témákról van szó, mint a fagylalt, a kerékpár, az úszómedence vagy a tetoválás, amiket Goldblum személyisége tesz mégis érdekesség, különlegessé. Nézzétek csak: 

A 12 epizódos széria november 12-én debütál a Disney+-on. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.