Hirdetés

Jeremy Renner nem sok esélyt lát a Netflixes Sólyomszem sorozatra

|

A Sólyomszemet alakító színész szerint a Marvel nem tervezi a Netflixre vinni a Bosszúállók íjász tagját.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum rengeteg nagyszerű dolgot elért a hosszú évek során, de Sólyomszem rajongóiban mégis felmerülhet az elégedetlenség, mert hiába voltak jó pillanatai Jeremy Renner karakterének, túlságosan sosem bontakozhatott ki igazán. A következő Bosszúállók filmekben persze még bizonyíthat, de másra egyelőre nincs nagyon kilátás.

Hirdetés

Sólyomszem ezidáig négy Marvel filmben bukkant fel, de tekintve, hogy mindig mellékszerep jutott neki felmerült annak a lehetősége, hogy mi lenne, ha a Netflixen kapna saját sorozatot? A karaktert alakító Renner korábban kifejezte, hogy nyitott lenne erre a lehetőségre, de úgy fest azóta alább hagyott a lelkesedése:

"Ezt a döntést nem nekem kell meghoznom. Sosem hozták még fel ezt a lehetőséget. Viszont bármilyen formában szívesen folytatnám Clint Barton/Sólyomszem felfedezését, mert ez mindig érdekes számomra."

Jeremy Rennert legközelebb 2018. májusában láthatjuk Sólyomszem szerepében a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Annyi szuperhős között nem valószínű, hogy sok jutna neki a rivaldafényből, ezért mi kifejezetten örülnénk annak, ha előbb-utóbb felbukkanna a Netflixen. Ti megnéznétek a róla szóló sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.