Hirdetés

Végre kiderült, ki volt a csúnya pucér pasi a Jóbarátokban

|

A Jóbarátok első évadainak visszatérő szereplőjét csak kétszer láttuk a sorozatban, épp ezért nem is tüntették fel, ki játszotta. Egy újságíró azonban utánajárt a dolognak, és egy évnyi nyomozás után sikerült megtalálnia a színészt.

Hirdetés

Kell egy bizonyos fokú elhivatottság ahhoz, hogy valaki életének egy teljes évét egy olyan színész megtalálására fordítsa, aki mindössze kétszer szerepelt egy tíz évig futó sorozatban. Minden tisztelet Todd Van Lulingnak ezért.

Hirdetés

A Jóbarátokban a csúnya pucér pasi egy legendás karakter volt, aki Monicáékkal szemben lakott. Néha, amikor elmentek az ablak előtt, fintorogtak egy kicsit azon, hogy mit csinál, illetve ő volt az, akinek lakásába elköltözése után Ross cuccolt be. Ez volt az egyik alkalom a kettő közül, amikor láthattuk őt a képernyőn, a másik pedig, amikor a bökőszerszámmal megbökdösték, hogy él-e még.

Luling a stáb összes tagját, szereplőktől gyártásvezetőkig végigkérdezte, sőt, felkutatta azt az ügynökséget is, amelyiktől a készítők statisztákat szerződtettek, de nem járt sikerrel - senki nem tudta, ki játszotta a csúnya pucér pasit. Egy évvel azután, hogy nekiállt a kutatásnak, újra írt az egyik casting cégnek, akik meglepő módon jó hírrel szolgáltak: a színész épp akkortájt ugrott be hozzájuk köszönni. Az újságírónak telefonon sikerült vele beszélnie, és kiderült, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem a Mr Treegert játszó Michael Hagerty alakította. A színész neve Jon Haugen, és csak statisztaként dolgozott, nincs infó arról, hogy bármi másban szerepelt volna.

Egy újabb rejtély megoldva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.