Hirdetés

Jöhet egy Sandman spin-off Johanna Constantine főszereplésével?

|

Neil Gaiman vevő lenne rá.

Hirdetés

Múlt héten mutatkozott be a kultikus képregény, a Sandman sorozatos adaptációja a Netflixen, amely néhány változtatást leszámítva hű maradt az alapműhöz, és egy kifejezetten jó feldolgozása lett Morpheus történetének. Az évad egyik részében fontos szerepet játszott Johanna Constantine is Jenna Coleman alakításában, akivel könnyen meglehet, hogy találkozunk még a jövőben.

Hirdetés

A Sandman alkotója, Neil Gaiman ugyanis nemrég elárulta a Variety-nek, hogy szeretne egy spin-offot, amelynek középpontjában Coleman Constantine-ja szerepelne, mert úgy érzi, hogy kész elmesélni az ő, Morpheus és a Végtelenek többi szereplőjének történetét még hosszú ideig, és tovább bővíteni a világot.

Bárki, aki látta a Sandman 3. epizódját, az elmúlt hat hónapban valamikor odajött hozzánk, és azt kérdezte: "Szerintetek van rá lehetőség, hogy csináljunk egy Johanna Constantine sorozatot Jenna Colemannel?". Istenem, ő tényleg egy igazi sztár, és nézni akarod, ahogy démonokkal küzd és mások életét teszi tönkre. Szóval benne van a pakliban, hogy ezt még sokáig folytathatjuk majd vele.

Ti megnéznétek egy ilyen sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.