Hirdetés

Kaszát kapott a Batwoman, A holnap legendái, az Űrhadosztály és a Szuperhőst nevelek is

|

A The CW és a Netflix is nagytakarítást tartott a sorozatai között.

Hirdetés

A Netflix most egy kisebb válságidőszakon megy keresztül az apadó előfizetőszámokkal és a részvények értékének csökkenésével, ezért nem meglepő, hogy néhány kockázatos tartalmától megválik, a The CW pedig leginkább azokra a sorozatokra sújtott le, amik mér több évada mennek és csökken a nézettségi mutatóik. Persze az adott szériák rajongótáborát ez nem vigasztalja. 

Hirdetés

A The CW rövid időn belül két sorozatának is ajtót mutatott: a Batwoman három évad után fejeződik be, a szomorú (?) hírt a showrunner Caroline Dries jelentette be Twitteren. A negyedik évad már nem fog elkészülni, de a készítők azért is hálásak, hogy az eddigiek megvalósulhattak. Ugyancsak búcsút inthetünk A holnap legendáinak, azaz a Legends of Tomorrownak, amely hét szezont élhetett meg. A forrás ezúttal is a Twitter, az egyik showrunner, Keto Shimizu jelentkezett be a közösségi médiában azzal, hogy a csatorna jelezte feléjük: ne számítsanak a nyolcadik felvonásra. A legszomorúbb talán az az egészben, hogy a hetedik szezon egy cliffhangerrel ért véget, ami már nem lesz feloldva.

Eközben nem tétlenkedett a Netflix sem. Úgy döntöttek, hogy nem szavaznak harmadszorra is bizalmat Greg Daniels és Steve Carell komédiájának az Űrhadosztálynak (Space Force), hiába igyekeztek a készítők más megközelítést alkalmazni a második évadban. Daniels ugyanakkor marad a streamingszolgáltató kötelékében és olyan animációs projekteken fog dolgozni, mint a Bad Crimes és az Exploding Kittens. Hasonló sorsra jutott a Michael B. Jordan produceri felügyeletével készült Szuperhőst nevelek (Raising Dion) is, itt az egyik szereplő, Sammi Haney jelentette be Instagramon, hogy ne várjuk a harmadik évadot, a Netflix döntésének értelmében nem fog jönni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.