Hirdetés

Katee Sackhoff alakítja majd a The Flash 4. évadának egyik új gonoszát

|

A Battlestar Galactica sztárjával erősít a The Flash idén ősszel.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly forrásai szerint Katee Sackhoff leszerződött Blacksmith szerepére, aki visszatérő ellenfele lesz Flashnek a sorozat 4. évada folyamán. A karakter először a "Girls Night Out" című 5. epizódban fog felbukkani, ami egy mini-crossover is lesz egyben A zöld íjásszal, ugyanis Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) bekukkant egy rész erejéig.

Hirdetés

Blacksmith 2001-ben mutatkozott be a képregények lapjain a The Flash: Iron Heights 1. számában. Ahogyan a füzetekben úgy a sorozatban is Amunet Blacket rejti a Blacksmith név, aki egy szupergonoszok számára létesített feketepiacot üzemeltet. Célja a minél nagyobb hatalom és befolyás kivívása, aminek érdekében nem rest kihasználni a markában lévő metahumánokat sem.

Saját maga is rendelkezik emberfeletti képeséggekkel. A képregényekben úgy tudja manipulálni a fémet, hogy az összeolvadjon a hússal. Mindemellett briliáns stratéga, így rendesen meggyűlik majd vele a baja Flashnek és csapatának, mikor a sorozat októberben visszatér a tévéképernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.