Hirdetés

Kémsorozatot forgat Arnold Schwarzenegger a Netflix kötelékében

|

A színésznek ez az első főszerepe televíziós sorozatban.

Hirdetés

Az egyelőre cím és premier nélküli Netflix-Skydance TV koprodukció egy apa-lánya kapcsolatot fog bemutatni (Schwarzenegger és Monica Barbaro), akik egymás tudta nélkül dolgoznak a CIA-nak. A történet során a szőnyeg alá söpört családi titkok törnek a felszínre, ugyanis felsőbb utasításra a következő küldetést közösen, egy csapatként kell teljesíteniük. 

Hirdetés

A Netflix 2020 novemberében csapott le a Skydance-projektre, és azóta már kiderült, hogy Schwarzenegger mellett Nick Santora (Esküdt ellenségek, A szökés, Hazudj, ha tudsz!) is kiveszi a részét a showrunneri és a executive produceri feladatokból. Az utóbb említett pozíciót Santoráékon kívül David Ellison (Valós halál, Jack Ryan, A keselyű három napja), Dana Goldberg (Baywatch, Élet, Manhattan) és Bill Bost töltik még be. 

Arnold Schwarzenegger így nyilatkozott a projekttel kapcsolatban: 

A rajongók a Netflixnek és a Skydance-nek köszönhetően végre megkapják, amire annyira vágytak: egy vad és izgalmakkal teli kalandot. Alig várom, hogy Nick-kel, Monicával és a teljes stábbal nekikezdjünk a munkának. 

A Terminátor sztárjának nem ez az elő együttműködése a Skydance-szel, mert korábban a Terminátor: Genisys és a Sötét végzet is a produkciós cég finanszírozásával jöhetett létre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.