Hirdetés

Még kérdéses, hogy mikor érkezik a Trónok harca 8. évada

|

A forgatókönyvek már készen vannak, de lehet, hogy nem lesz jövőre új évad.

Hirdetés

Amíg mi boldogságban lubickolunk, hogy végre ismét hétről-hétre új Trónok harca részeket kapunk, addig az HBO-nál már a 8. és egyben utolsó évadra készülnek fel az illetékesek. Habár a következő szezon a maga 6 epizódjával az eddigi legrövidebb évad lesz, mégsem lehet pontosan tudni, hogy sikerül-e műsorra tűzni a finálét 2018 folyamán.

Hirdetés

Annyit biztosra tudunk, hogy az első epizódot Dave Hill, míg a másodikat Bryan Cogman körmölték le. A maradék négy a két showrunnerre, D.B. Weissra és David Benioffra hárult, akik azóta már befejezték a munkának ezen szakaszát és elkezdték megtervezni a forgatást, hogy betudják lőni mégis mennyi időt vesz majd igénybe a folyamat. Mindezt Casey Bloystól tudjuk, aki az HBO képviseletében elmondta, hogy nagy évadra számíthatnak a nézők.

Viszont azt Bloys sem tudta még megmondani, hogy a sorozat 2018-ban kerül-e lezárásra vagy 2019-re csúszik az utolsó évad. Nem lenne meglepő, ha utóbbi valósulna meg, hiszen már a 7. évad esetében sem tudták tartani a szokásos tavaszi premiert ezért nyár közepére csúszott az első rész levetítése. A sorozathoz közel álló forrásoktól pedig már többször is hallhattuk, hogy rövidebb évad ide vagy oda, az epizódok hosszabbak lesznek a megszokottnál, sőt némelyikük akár film hosszúságú is lehet.

Bloys a készülőben lévő spin-offokról is beszélt, amelyekkel kapcsolatban megerősítette, hogy az eredeti sorozat szereplői nem fognak felbukkanni ezekben az alkotásokban. A programigazgató továbbá azt is elmondta, hogy semmiképpen se számítsunk ezek érkezésére addig, amíg a Trónok harca műsoron van.

"A legfontosabb dolog most elsősorban a Trónok harca utolsó évada. Nem szeretném, ha bármilyen spin-off vagy hasonló elterelné a figyelmet róla. Úgy saccolom, hogy legalább egy év fog eltelni az évad után mire bármi mást láthatunk. Szerintem az a legjobb, ha hagyunk időt a kettő között ezért pontsan ezt fogjuk csinálni."

Tehát az első Trónok harca spin-off akár 2020-ig is várathat magára. Fájó szívvel ugyan, de eltudjuk fogadni, ha csak 2019-ben kapjuk meg a végső szezont, amennyiben ez kell ahhoz, hogy a lehető legjobb lezárást kapjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.