Hirdetés

A True Detective feltámad hamvaiból

|

A meglehetősen kétes megítélésű második évad után úgy tűnt, többé nem kapunk folytatást a sztárgárdával rendelkező és lehengerlő keményvonalas detektívekből, ám az HBO új vezetősége újjáéleszti Nic Pizzolato sorozatát, méghozzá egy fantasztikus íróval.

Hirdetés

Csak úgy a semmiből tört elő a hír, miszerint a True Detective egy új évada már körvonalazódni látszódik, annak ellenére, hogy a második évad után egy hosszú szünetet tartottak az HBO-nál, hogy újragondolják stratégiájukat. Már tudjuk, hogy a második évad kritikai bukásához nagyban hozzá járult az HBO vezetőségének - pontosabban Michael Lombardo műsorfelelős szűkös időbeosztása, aminek köszönhetően a sorozatot jegyző Nic Pizzolato képtelen volt az első évad magasságáig, illetve, filozófiai mélységééig hatoló évadot a rajongók elé tárni.

Hirdetés

Most azonban az HBO újdonsült kreatív döntéseket meghozó vezetőjével, mintegy feltámadni látszik hamvaiból a sorozat. A megadott kreatív ötletek kibontására szánt idő Pizzolato számára és az extra segítség, a televíziós veteránnak számító David Milch (Olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Deadwood, New York rendőrei)  segítségével talán nem sokára egy igen ígéretesnek tűnő 3. évadot láthatunk majd.

Milch csatlakozását az Entertainment Weekly igazolta, tehát nem csak pletykáról beszélhetünk, viszont azt már tudjuk, hogy Milch nem lesz a sorozat showrunnere, illetve, annak ellenére, hogy Pizzolato már két epizódot megírt a sorozathoz, a csatorna hivatalosan még nem adott zöld lámpát az új évadnak. Bizonyára a csatorna bizonyosságot akar szerezni, hogy ezúttal nem fognak szétcsúszni a dolgok, mint a legutóbbi évad során. Milch egy kreatív zseninek tekinthető, akárcsak Pizzolato, ha már csak a True Detective első évadára gondolunk, amit teljes egészében egymaga írt. A tévés veterán jelenléte azonban bizonyára jó hatással lesz a sorozatra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.