Hirdetés

Két újabb színész csatlakozott a Cassian Andor-sorozat szereplőgárdájához

|

Tovább bővült a Star Wars világa.

Hirdetés

Már régóta tudni lehet, hogy előzménysorozat készül a Zsivány Egyesben megismert Diego Luna játszotta lázadóra koncentrálva, akihez csatlakozni fog a droid társa is, az Alan Tudyk hangján megszólaló K-2SO. Eddig csak ők alkották a Cassian Andor szereplőgárdáját, de úgy tűnik, hogy a koronavírus miatti vészhelyzet során is zajlanak a széria előkészületei, amelyhez most két újabb színészt jelentettek be.

Hirdetés

A Variety azt írja, hogy Stellan Skarsgard és Kyle Soller egyaránt a tárgyalások végső szakaszában járnak, hogy csatlakozzanak az élőszereplős Star Wars-sorozathoz, egyelőre meghatározatlan szerepekben. Előbbi munkásságát valószínűleg keveseknek kell bemutatni, de nemrég például a Csernobilban nyújtott alakításával vívott ki több jelölést is, legközelebb pedig Denis Villeneuve Dűne adaptációjában lesz látható. Sollernek kétségkívül a Cassian Andor a legnagyobb projektje: a kreditjei között olyan címeket találunk, mint a Zűrös végítélet, a Poldark vagy éppen a Menedék, de szerepelt a Brexit: Háborúban mindent szabad tévéfilmben is.

A kémthrillerként jellemzett sorozat a lázadás korai időszakában játszódik majd, melynek pilotját a Zsivány Egyes átírását és utólagos forgatásait is levezénylő Tony Gilroy (Michael Clayton, A Bourne-filmek, Az ördög ügyvédje) írja és rendezi, a showrunner szerepét pedig Stephen Schiff tölt be, aki a Foglalkozásuk: Amerikai producereként már járatos a kémkedés világában. A Cassian Andornak még nincs hivatalos bemutatódátuma és a körülmények miatt megtippelni is nehéz lenne, de várhatóan valamikor 2021-ben érkezik a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.