Hirdetés

Ezt az interaktív Trónok harca térképet látnod kell

|

Hat évad után ember legyen a talpán, aki mindenre emlékszik a Trónok harcából, hogy kit hova sodort az élet. Ebben segítünk egy interaktív térkép segítségével.

Hirdetés

A Trónok harca az egyik, ha nem a legkomplexebb, jelenleg futó sorozat a tévében és aki minden egyes szereplőről tudja, hogy mikor mit csinált és jelenleg épp hol van, annak szeretnék egy hatalmas gratulációt küldeni az egész szerkesztőség nevében, illetve azok, akik ennyire jártasak a sorozatban, köszönjenek be a kibeszélőnkbe.

Hirdetés

Azoknak sem kell aggódni, akik kicsit elveszve érzik magukat a tengernyi karakter gyűrűjében és csak kapkodják a fejüket, hogy ki mégis mikor került ide, vagy csak felfrissítené az emlékezetét, hogy Westerosban mi hol van pontosan. Ezen felbuzdulva készítettek egy interaktív térképet a Collidernél (a MapMe segítségével), hogy mindenki felvehesse a fonalat a kissé nyugisabb hatodik rész után:

Érdemes elmenteni a linket és mostantól visszanézni, mert folyamatosan frissülni fog a térkép az epizódok után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.