Hirdetés

Kingpin visszatér a Daredevil folytatásában

|

Wilson Fisk újra megkeserítheti Matt Murdock életét és ehhez kaptunk egy sejtelmes videót.

Hirdetés

Aki nem látta a Marvel'sDaredevil első szezonját, annak SPOILER!

A Daredevil első évadában hiába került rács mögé Wilson Fisk, később megtapasztalhattuk, hogy eléggé belakta új környezetét és viszonylagos kényelemben tervezgeti édes bosszúját. Kétség sem fért hozzá, hogy hallunk még a képregények egyik ikonikus gonoszáról, aki nem mellesleg a képernyőn is követendő példává vált.

Hirdetés

A Daredevil első évadának egyik fénypontja volt D'Onofrio alakítása és sokan visszavárták. Jó hírünk van, az alig pár hét múlva érkező harmadik évadban újra tiszteletét teszi:

Plusz a közelmúltban befutott a dátumot (október 19., természetesen teljes évados premier) beharangozó videó is, amiben Daredevil kiábrándult a világból és igen sötéten látja a jövőt:

Várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.