Hirdetés

Visszatér a Legyen Ön is milliomos!

|

Nem Vágó Istvánnal ugyan, de az utódjára sem lehet panaszunk.

Hirdetés

A brit licenc alapján készülő Legyen Ön is milliomos! című műveltségi vetélkedőt 2000-től az RTL Klub műsorán láthattuk először Vágó István vezetésével, aki 2008-ig volt az ország kvízmestere, majd később Fábry Sándor és Friderikusz Sándor is megfordult a népszerű műsor élén. 2013-ban azonban véget ért a műsor, a hazai nézők csupán ismétléseket láthattak a különböző csatornákon, azonban úgy tűnik, hogy a show hamarosan visszatér a tévéképernyőkre. 

Hirdetés

A TV2 programigazgatója, Fischer Gábor jelentette be, hogy milyen műsorokkal készülnek az őszi szezonra, ebből pedig az is kiderült, hogy az Andy Vajna tulajdonában lévő csatorna vásárolta meg a  Legyen ön is milliomos! jogait és ősszel már el is indítja a kvízjátékot. A műsorvezető az a Gundel Takács Gábor lesz, akit olyan vetélkedőkből ismerhetnek a tévézők, mint az Áll az alku, a Játékok határok nélkül vagy éppen a Maradj talpon!. Hogy a Legyen Ön is milliomos! pontosan mikor tér vissza, az még rejtély, viszont egy promó már készült hozzá: 

Ti örültök a vetélkedő feltámadásának és az új kvízmesternek?

Forrás: HVG

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.