Hirdetés

Az ötödik évaddal befejeződik a Lucifer

|

Az alkotók egy pokolian jó finálét ígérnek.

Hirdetés

A Lucifer című sorozat a főszereplőjéhez hasonlóan szó szerint megjárta a poklot, ugyanis három remekül sikerült évad után a sorozatnak eredetileg otthont adó Fox úgy döntött, hogy köszöni szépen, de nem kér belőle többet. Szerencsére azonban a Netflix még látott potenciált a szériában, amelynek a negyedik évada idén májusban debütált a streaming szolgáltató kínálatában. 

Hirdetés

A természetfeletti krimi rajongói azonban biztosan szomorúak lesznek az alábbi sorokat olvasva, ugyanis a Netflix a minap bár hivatalosan is bejelentette az ötödik évad érkezését, ezzel egyidőben azt is megerősítették, hogy ez lesz a széria befejező etapja, mely a sorozat két producerének, Ildy Modrovich és Joe Henderson  ígérete szerint biztosan nem hagyja majd cserben a rajongókat. 

Elképesztően hálásak vagyunk a Netflixnek, amiért feltámasztották a sorozatunkat, valamint hogy lehetőséget biztosítanak nekünk arra, hogy úgy fejezzük be a Lucifer történetét, ahogyan azt eredetileg megálmodtuk. Emellett szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak is azért az elképesztően odaadó támogatásért, amit tőlük kaptunk. Mindenkit biztosíthatunk róla, hogy a java még hátra van!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.