Hirdetés

Még több részben rosszalkodhat Lucifer

|

Idén januárban indult a hosszú kihagyás után visszatérő X-Aktákkal párban az amerikai FOX műsorán a Lucifer című misztikus krimiszéria, amely annyira bejött a tévéadó nézőinek, hogy menten ki is bővítették a folytatás epizódszámát.

Hirdetés

A FOX-nak és nézőinek annyira megtetszett a képregényes alappal rendelkező Lucifer, hogy a téli, csak 13 részes évad után azonnal berendelték a folytatást, de nem jövőre, hanem már az idei őszi szezonra.

Hirdetés

A Tom Ellis, Lauren German és D.B. Woodside főszereplésével készülő misztikus krimi első évada nagyon jó nézettséggel futott, és látva, hogy a szeptemberben indult második évfolyam milyen jól tartja képernyő előtt a nézőket, a tévéadó nem gondolkodott sokáig, és be is rendeltek a tervezett epizódok mellé még kilencet. Így a második etapban 22 részt kap Lucifer és kompániája, hogy újfent szórakoztasson és ámulatba ejtsen minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.