Hirdetés

James Wan rendezésében újraforgatják a MacGyver pilotját

|

Annak ellenére, hogy a májusi tesztvetítések alapján berendelték az újragondolt MacGyver sorozatot, a CBS mégis teljes egészében újraforgatja a pilot epizódot, méghozzá James Wan irányítása alatt.

Hirdetés

Úgy látszik a CBS nem bízza a véletlenre a dolgot és maximalizmusra törekszik az újragondolt MacGyver sorozatot illetően. Habár már az első vetítések alapján betáblázták az őszi sorozatszezonra, az illetékesek mégsem voltak egészen elégedettek, ezért egy újabb verziót készítenek az első epizódból, amelyet a sorozat producere, a többnyire horrorfilmes rendező, James Wan dirigál majd.

Hirdetés

James Wan a szívén viselheti a sorozat sorsát, hiszen már korábban is producerként egyengette a projektet, eredetileg már a pilot epizód első verzióját is ő rendezte volna, de végül erről az időbeosztása miatt le kellett mondjon, ekkor érkezett a helyére David Von Acken, aki korábban olyan neves - több évadot is megélt - sorozatokat rendezett, mint a Kaliforgia vagy a Hell On Wheels. Most ismét helycsere történik, ugyanis Von Acken távozik és Wan visszatér, hogy saját képére szabja a rendkívül találékony és mindig hidegvérű titkos ügynök kalandjait, amely valamikor ősszel debütál majd a CBS-en.

A nagy sikert aratott Halálos iramban 7 rendezője elég szűkös időrenddel dolgozik. Legújabb filmje a Démonok között 2 alig érkezett meg a mozikba, de nem élvezheti a rivaldafényt, hiszen a MacGyvert készül forgatni, közben pedig már folynak az Annabelle 2 előmunkálatai és az IMDb adatlapja alapján még az Insidious negyedik részét is elkészíti majd jövő őszig. Ezek után sem lesz ideje a pihengetésre, ugyanis ekkorra már véget ér az Igazság ligája filmek forgatása és nekiláthat a 2018-ban mozikba kerülő Aquaman felvételeinek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.