Hirdetés

Magnum sorozat van alakulóban

|

John Rogers és Eva Longoria produkciós cége nem rebootban, hanem folytatásban gondolkodik, amiben Magnum lányáé lenne a főszerep.

Hirdetés

Ahogy a mozivásznon, úgy a tévében is régi szokás az újrahasznosítás, és hát miért maradna ki a Magnum P.I., a '80-as évek egyik legsikeresebb sorozata. Az ABC csatorna lecsapott egy potenciális Magnum folytatás forgatókönyvére.

Hirdetés

A projekt John Rogers (Leverage, The Librarians) és Eva Longoria közös produkciós cégétől, az UnbeliEVAble Entertainment-től érkezik, és szándékukban áll megtartani az eredeti sorozat vicces és akciódús stílusát. Az alaptörténet szerint Magnum lánya, Lily "Tommy" Magnum visszatér Hawaii-ra, miután karierrje egy sikertelen akció miatt véget ér a Haditengerészet hírszerzésénél. Apja magánnyomozói vállalkozásának örökébe lépve próbálja felgöngyölíteni az elszúrt akció szálait, miközben a napsütésben csillogó pompás tengerpartokon egy csapat jó baráttal próbál gátat szabni a nemzetközi bűnözésnek és kémkedésnek.

John Rogers számára egyértelmű volt, hogy Tom Selleck ikonikus karakterét (és bajuszát) lehetetlen lenne pótolni, és nem kellett nagy fejtörés hozzá, hogy az eredeti sorozatban megismert kislány vonalán haladjanak tovább. Lily összesen négy epizódban jelent meg, édesanyja Thomas Magnum elhunytnak hitt felesége, Michele volt. Második férje és Michele valódi halála után a kislány igazi apjához kerül, aki a sorozat végén megfogadja, hogy biztos otthont nyújt neki és felneveli.

A Magnum P.I. 1980-ban indult és nyolc évadon át futott, miután a CBS sajnálta volna felszámolni az addigra lefutott Hawaii-Five-O sorozatához kialakított infrastruktúrát a szigeten. Ez egyébként később sok kis visszautaláshoz vezetett a Magnum történetén belül, és a jelenleg is futó reboot is számtalanszor utal a Magnumra, sőt, egy egész részt is szenteltek az emlékének. Hogy ezt a hagyományt folytatják-e így, hogy másik csatornához kerültek a jogok, erősen kérdésessé válik. Azért reméljük a naplószerű narratívát és a negyedik fal gyakori megtörését, amely sajátos hangulatot kölcsönözött a sorozatnak, meghagyják.

Ha a sorozat valóban elkészül, akkor több, mint valószínű, hogy Tom Selleck-et újra virágos ingben láthatjuk, és ha másért nem, már ezért is kíváncsian várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.