Hirdetés

A magyar mozikba is megérkezik az Inhumans

|

Hazánkban sem marad el az IMAX élmény a Marvel legújabb sorozata kapcsán.

Hirdetés

A Marvel és az IMAX olyasmire készül, amire még nem volt példa. A stúdió új sorozata, az Inhumans bevezető részét limitált ideig IMAX termekben fogják vetíteni, mielőtt TV képernyőkre kerülne a széria. Sokáig nem tudtuk biztosra, hogy az exkluzív élményt a magyar nézők is élvezhetik-e majd, de most a Cinema City bejelentette: hazánkba is megérkezik az Inhumans.

Hirdetés

A sorozat IMAX kamerákkal forgatott első epizódja 2017. augusztus 31. és szeptember 5. között lesz látható a Cinema City Aréna IMAX termében. A szűk időintervallum fényében érdemes már most megvásárolni a jegyeket, amit az alábbi linken tehettek meg. 

A vetítési időpontok a következők:

08.31. csütörtök: 18:30
09.02. szombat: 16:00; 20:15
09.03. vasárnap: 16:00; 20:15
09.05 kedd: 18:30

Mind a hat alkalom 2D-s, feliratos vetítést takar. Az említett mozis időintervallum után egy jó hónapot ugyan várnunk kell, de októbertől, szinte a világpremierrel egy időben a VIASAT 3 műsorán elindul az Embertelenek, ahol mind a nyolc epizódot lehetőségünk lesz végignézni heti bontásban. Ti váltotok jegyet az Inhumansra?

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.