Hirdetés

Magyarul is látható az Infinity Train, íme a szinkronhangok

|

Már magyar szinkronnal is nézhető idehaza az animációs sci-fi sorozat.

Hirdetés

2019-ben indult útjára a Cartoon Network-ön az Infinity Train (magyar címén Végtelen vonat), amely egy egészen egyedi és izgalmas koncepcióval megálmodott antológia sci-fi sorozat: a történet egy végtelennek tűnő vonaton játszódik, amelynek minden egyes vagonja egy külön világot, univerzumot jelent. A vonatra viszont csak olyan emberek szállhatnak fel, akik megoldatlan gondokkal, traumákkal szenvednek, hogy itt megoldást találhassank a vagonok különböző világainak köszönhetően.

Hirdetés

Ennek az első évadához készült nemrég magyar szinkron, köszönhetően annak, hogy a széria idővel otthont váltott, és a 3. évadtól már az HBO Max felületén vált nézhetővé a cím, ami márciustól már hazánkban is elérhető. A főszereplő lány, Tulip hangját (akit az eredetiben Ashley Johnson, a The Last of Us játékok Ellie-je szólaltat meg) az énekesi karrierrel is kacérkodó fiatal tehetség, Engel-Iván Lili adja majd, míg utazótársát, a két személyiséggel rendelkező gömbrobotot a veterán Kautzky Armand és Kerekes József szólaltatnak meg. A történet előrehaladtával pedig Atticus, a corgi is csatlakozik majd a csapathoz, méghozzá Bognár Tamás hangján. A teljes lista alább olvasható el a Mentrum.hu jóvoltából: 

Tulip - Engel-Iván Lili
Atticus - Bognár Tamás
Glad-One - Kautzky Armand
Sad-One - Kerekes József
A Macska - Kiss Erika
Tulip anyja - Kisfalvi Krisztina
Tulip apja - Holl Nándor
Randall - Sörös Miklós
Nancy, teknős - Vámos Mónika
Aloysius - Gardi Tamás
Amelia / A Masiniszta - Németh Borbála
Alrick - Czető Roland

A Végtelen vonat - egyelőre csak az első évaddal - már elérhető idehaza az HBO Max kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.