Hirdetés

A holnap legendái folytatásával és más újdonságokkal készül a VIASAT6

|

A VIASAT6 szeptember elején begyújtja a rakétákat és minden hétköznap estére tartogat valamit a nézői számára!

Hirdetés

A Sony hazai adói közül a VIASAT6 elsősorban a férfiakat célozza meg és olyan műsorokat, sorozatok kínál, melyek akcióban, feszült és ijesztő pillanatokban igencsak gazdagok. Az őszi szezon kezdetén rögtön három sorozatuk is új évaddal jelentkezik, valamint folytatnak két olyan műsort, aminek az autók szerelmesei igazán örülni fognak.

Hirdetés

Szeptembertől kedd esténként behajózik Az utolsó remény legénysége, méghozzá a harmadik évaddal. Szerdánként A holnap legendái második etapját tűzik műsorra és hétről hétre azt figyelhetjük majd, hogy a Legendák hogyan is mentik meg a múltunkat, a történelmünket.

Csütörtök esténként szó szerint a gázpedálra lép a tévéadó, hiszen először a Totalcar legújabb részeit, majd pedig a Top Gear idehaza még nem vetített szezonját vetítik. Ez utóbbi érdekessége, hogy a műsort már nem Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May, hanem Chris Evans és a Jóbarátok Joey-ja, Matt LeBlanc vezeti. Péntek esténként pedig megnézhetjük a Bates Motel ötödik és egyben záró etapját.

Az utolsó remény szeptember 5-től minden kedden 22:00 órától.
A holnap legendái szeptember 6-tól minden szerdán 22:00 órától.
Totalcar szeptember 7-től minden csütörtökön 22:00 órától.
Top Gear szeptember 7-től minden csütörtökön 22:30-tól.
Bates Motel szeptember 8-tól minden pénteken 22 órától.

Fotó:
© Berlanti Productions in association with Warner Bros. Television. All rights reserved.
© Warner Bros. Television. All rights reserved.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.