Hirdetés

Matt Smith is csatlakozott a Trónok harca előzménysorozathoz

|

Rajta kívül pedig még két további neves színésszel bővült a lista.

Hirdetés

Ismét hallatott magáról a Trónok harca előzménysorozata, a House of Dragon. A legutóbbi bejelentés után, amikor az egyik főszereplő kilétéről hullott le a lepel, most újabb színészeket jelentett be az HBO, akik vélhetőleg fontos szerepben tűnnek majd fel a történet során. A legnagyobb név közülük kétségkívül Matt Smith, akit a legtöbben a Dr. Who 11. Doktoraként ismerhetnek, de ő volt Fülöp edinburgh-i herceg a Netflixes A koronában is.

Hirdetés

Rajta kívül még két színésznő, a Ready Player One és a Bates Motel: Psycho a kezdetektől-ből ismert Olivia Cooke, valamint Emma D'Arcy (Truth Seekers) is csatlakoztak a projekthez. A széria története mintegy háromszáz évvel játszódik A tűz és jég dala történései előtt, és a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását követhetjük majd figyelemmel.

A tíz részes, egész évados megrendelést kapó House of the Dragon alapját George R.R. Martin Tűz és vér című kiegészítő írása szolgáltatja, ami a Targaryen-ház történelmét foglalja magában. Martinon kívül Vince Gerardis, Ryan Condal és Miguel Sapochnik látják el a produceri teendőket, sőt utóbbi a pilot mellett további epizódokat is rendez majd. A premierdátum továbbra sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.