Hirdetés

Megvan, mikor jön a Kemény motorosok-spinoff sorozat az HBO GO-ra

|

Már nem kell sokat várnunk a premierre.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik már régóta várják, hogy idehaza is elérhető legyen a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) spin-off sorozata, a Mayans M.C., ugyanis az HBO egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a széria április 1-én debütál az HBO3 műsorán, ezzel egy időben pedig mind a két évad felkerül az HBO GO felületére is magyar felirattal és szinkronnal egyaránt.

Hirdetés

A sorozat története az anyasorozat főszereplője, Jackson "Jax" Teller utáni világban játszódik. Ezekiel 'EZ' Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, aki megtapasztalja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

Ha tehát érdekel titeket a sorozat, akkor kövessétek az HBO hazai felületeit, ha pedig még bizonytalanok vagytok, nézzétek meg az első és a második évad előzetesét alább:

1. évad előzetes

2. évad előzetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.