Hirdetés

Még több The Walking Dead spin-off sorozat érkezhet

|

A Fear The Walking Dead sorozathoz hasonló egyéb történetek is elmesélésre kerülhetnek. De kell nekünk még több zombis széria?

Hirdetés

A 2010 óta futó The Walking Dead hatalmas sikereket tudhat magáénak, és ha el is mondhatjuk, hogy a 8. évad már se kritikailag, se a nézőszámokat tekintve sem olyan népszerű, mint volt a show korábban, még így is az egyik legpopulárisabb sorozat, aminek új részeit hatalmas tömegek várják évről évre.

Hirdetés

A sorozat fejese, Scott Gimple a The Hollywood Reporternek adott interjújában elmesélte, hogy szívesen készítenének még több spin-off szériát:

Van többfajta megközelítés, hogyan mesélünk el egy történetet, és milyen sokáig meséljük azt olyan felületeken, ahol erre lehetőség van. Reménykedem benne, hogy megvalósítunk majd különböző projektet, amik hasonlóak azokhoz, amiket a TV-ben látunk, de talán más ritmussal, formátummal és ehhez hasonló eltérésekkel.

Ti mit gondoltok? Jó lenne egy budapesti The Walking Dead mellékszál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.