Hirdetés

Még többet kapunk a Titánokból, ugyanis készül a sorozat harmadik évada

|

Szerencsére nem kellett sokat várnunk a bejelentésre.

Hirdetés

Ugyan a második évad történéseit még lehetőségünk van három héten át élvezni, de a DC Universe streamszolgáltatás hivatalosan is berendelte a Titans folytatását, ami a korábbiakhoz hasonlóan ősszel érkezik majd.

Hirdetés

A DC fiatal szuperhőseit sötétebb és földhözragadtabb módon megközelítő sorozat a kezdeti, főként jogos aggályokat szertefoszlatva egy meglepően élvezetes első évadot szállított, ugyanakkor a címhez sokkal közelebb áll a jelenleg hétről hétre sugárzott második etap, amely párhuzamosan mutatja be a Titánok mint csapat régi és új felállásának működését. Ráadásul amellett, hogy idén valódi főgonoszt is kaptunk az Esai Morales alakította Slade Wilson, azaz Deathstroke személyében, a Brenton Thwaites által megformált Dick Grayson - a rajongók legnagyobb örömére - végre elindult az Éjszárnnyá válás útján. 

A képregényekből ismert identitás érkezését korábban a forgatásról származó lesifotók tették bizonyossá, de ha az nem lenne, a november 29-re kitűzött évadfinálé címe ugyancsak felettébb beszédes, hiszen a készítők egyszerűen Nightwingre keresztelték az epizódot. Habár a soron következő etapról egyelőre nem tudunk semmi konkrétumot, három hét múlva biztosan könnyebb dolgunk lesz a finálé láttán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.