Hirdetés

Megérkezett a Locke & Key - Kulcs a zárját utolsó évadának első előzetese

|

Nagyszabású finálét ígérnek a Locke & Key sorozat készítői.

Hirdetés

Kezdetét vette a Netflix évente megrendezett nagy eseménye, a Geeked Week, amelynek ideje alatt a streamingszolgáltató rengeteg jövőbeli filmjeiről és sorozatairól kapunk majd új információkat és különféle tartalmakat. Ennek keretén belül érkezett meg a Locke & Key - Kulcs a zárját 3. évadának első előzetese is, amely lezárja majd a Locke-testvérek történetét.

Hirdetés

A természetfeletti thrillert mindig is három etapos sorozatnak tervezték, így a hátralévő epizódok úgy készültek, hogy kielégítő lezárást nyújtsanak a rajongóknak a történettel és a karakterekkel kapcsolatban. A sztori középpontjában a Locke-testvérek állnak, akik felfedeznek egy mágikus kulcskészletet, amely részleteket tár fel apjuk titokzatos haláláról. A probléma az, hogy a kulcsok felfedezése egy csomó természetfeletti gonosz erőt is hoz magával, akik mindegyiket birtokba akarják venni céljaik elérésére. A Locke & Key - Kulcs a zárját 3. évada augusztus 10-én kerül fel a Netflixre. Ti várjátok már a lezárást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.