Hirdetés

Mégis folytatódhat a True Detective?

|

Az HBO-n 2014 januárjában indult útjára a True Detective című krimiszéria, amely egy csapásra megbabonázta a kritikusokat, viszont ezt egy gyengébb második évad követte. Most kiderült, hogy van még remény a folytatásra.

Hirdetés

A nyolc részes első évadot, melyben Matthew McConaughey talán élete legjobb alakítását nyújtotta, és mellyel Woody Harrelson is megmutatta, hogy még mindig a legjobbak közé tartozik, sajnos egy olyan második szezon követett, amely miatt igencsak magyarázkodnia kellett a készítőknek és magának a tévéadónak is.

Hirdetés

Az HBO végül a rengeteg negatív kritika miatt magára vállalta a felelősséget a gyenge évadért, mondván, ők sürgették túlságosan Nic Pizzolattot, a sorozat minden epizódját jegyző íróját. Meglepetésre azonban a tévénézők nem menekültek el olyan nagy mértékben a sorozat elől, és a kritikák ellenére is kitartottak, ezzel pedig a második etap nézettsége jobb átlagot hozott, mint a díjakkal is elismert első évfolyam.

A tévéadó nemrégiben megválasztott új programigazgatója, Casey Bloys a múlt hétvégi TCA sajtónapon azt nyilatkozta, hogy a True Detective-et nem temették el, továbbra is az asztalon hever a harmadik évad lehetősége, és keresik a megoldást, hogyan lehetne a legjobb minőségben folytatni ezt az antológia sorozatot. Bloys egyébként nyitott arra az ötletre is, hogy a harmadik etapot már más írja, és az eddig minden részt jegyző Nic Pizzolatto csak felügyelje a folytatás elkészültét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.