Hirdetés

Megjött az első ízelítő Stephen King sorozatához, a Mr. Mercedeshez

|

Stephen King idén is meghódítja a tévéképernyőket. A köd sorozatverziója mellett hamarosan érkezik a Mr. Mercedes című pszichothriller is!

Hirdetés

Az első hivatalos előzetesre ugyan még mindig várnunk kell, de már befutott az első ízelítő, rendes képsorokkal és werkpillanatokkal tarkított kedvcsináló a Mr. Mercedeshez, melyben a nyugdíjas nyomozót Brendan Gleeson (Harry Potter-filmek), a gyilkost pedig Harry Treadaway (Londoni rémtörténetek; Frankenstein doktor) alakítja.

Hirdetés

Stephen King remek trilógiáját, melyben mind a krimi, mind az írótól megszokott lélektani dráma nagyszerűen működik, az a David E. Kelley viszi képernyőre, akinek az Ally McBealt, az Ügyvédeket, a Boston Legal - Jogi játszmákat és Robin Williams legutolsó tévés munkáját, az Eszementeket is köszönhetjük.

A Mr. Mercedes színészcsapatát erősíti: Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Jharrel Jerome, Mary-Louise Parker, Justin Lupe, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Ann Cusack, Robert Stanton, Holland Taylor, Breeda Wool és Rob Niter is.

A tíz részes első szezon premier augusztus 9-én lesz az Audience Network-ön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.