Hirdetés

Megvan, hogy kik lesznek a Mr. és Mrs. Smith sorozat főszereplői

|

Véget ér a kisebb-nagyobb megszakításokkal 2007 óta tartó kálvária?

Hirdetés

Bár a kritikusok a középszerű, de cserébe kiszámítható akcióvígjátékok kvintesszenciájának könyvelték el, a 2005-ben a mozikba kerülő Mr. és Mrs. Smith tisztes hasznot hajtott készítőinek. Ennek tükrében pedig kissé meglepő, hogy a 110 millió dollárra taksált költségvetése bő négyszeresét bekasszírozó film ilyen-olyan folytatásainak vagy remake-jeinek tervei nem igazán haladnak sehova. Pedig próbálkozásokból nem akadt hiány.

Hirdetés

A kenyerüket bérgyilkosként kereső, és valódi identitásukat még párjuk elől is titkoló, viszont a másik levadászására rákényszerülő házasfelek kalandjait már 2007-ben folytatni akarták egy spin-offal. Az azonban finoman fogalmazva sem nyerte el az ABC illetékeseinek tetszését. Ráadásul az eredetiben szereplő Angelina Jolie elmondása szerint hozzá hasonlóan Brad Pitt is örömmel újra a kamerák elé állt volna, ám az inspirálatlan-ötlettelen forgatókönyvet látva inkább mindketten letettek erről a szándékukról. Legutóbb pedig az keserítette el az érdeklődőket, hogy a duó hölgytagját alakító Phoebe Waller-Bridge "kreatív nézetkülönbségek" miatt kiszállt a projektből.

Az Amazonnál azonban nem adják fel. A férfi főszerep eljátszása mellett executive producerként és társalkotóként is ténykedő Donald Glover egy, az Interview Magazine-nak tett nyilatkozatának tanúbizonysága szerint Waller-Bridge helyét Maya Erskine vette át. Őt leginkább a kínos kamaszkori hányattatásokra fókuszáló PEN15 komédia-sorozatból, illetve a szintén a nevetni vágyókat megcélzó Betas-ból ismerheti a közönség.     

Ti már várjátok az elvileg még idén érkező szériát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.