Hirdetés

Vin Diesel rebootolja a Miami Vice sorozatot

|

Legalábbis a produkciós cégén keresztül a Halálos iramban franchise sztárja felel azért, hogy vérfrissítést kapjon Don Johnson és Philip Michael Thomas klasszikus sorozata, a Miami Vice.

Hirdetés

Sokakban ébreszt kellemes emlékeket az NBC csatornán öt évadon, 1984 és 1990 között futó Miami Vice sorozat Don Johnson, alias James "Sonny" Crockett és Philip Michael Thomas, vagyis Ricardo "Rico" Tubbs főszereplésével, melyben hőseink a Metro-Dade Rendőrkapitányságon dolgozó titkos nyomozók voltak Miami városában. 2006-ban készült egy filmváltozat is Michael Mann (Szemtől szemben, Collateral - A halál záloga) rendezésében, Colin Farrell és Jamie Fox főszereplésével.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint már készül a sorozat rebootja, méghozzá Vin Diesel produkciós cége, a One Race Television jóvoltából, amely megegyezett a Universal stúdióval az új széria kapcsán. Diesel executive producerként egyengeti a projektet a Halálos iramban filmeket író Chris Morgan mellett, a forgatókönyvet pedig Peter Macmanus körmöli, aki a The Mist sorozattal nemrég befürdött. 

Ti örültök a Miami Vice újragondolásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.