Hirdetés

Minisorozatként folytatnák a Hannibalt

|

A Hannibal alkotója, Bryan Fuller még mindig nem mondott le a sorozatról: bár egyelőre nincs szó a folytatásról, neki egészen konkrét tervei vannak az újraélesztésre.

Hirdetés

Bryan Fuller a rajongók legnagyobb örömére még mindig nem adta fel, hogy a harmadik évad után elkaszált sorozatot még egyszer valamilyen formában újjáélessze. Erről nem olyan rég a Shock Waves podcastban adott interjújában beszélt.

Hirdetés
 

Fuller elmondta, hogy amikor befejeződtek a harmadik évad munkálatai, még nem tudták, hogy zöld utat kapnak-e majd a negyedikre is (sajnos az NBC végül nem akart többet belőle), így megvoltak a tervek a folytatásra. Ha még nem láttad végig a sorozatot, és nem szeretnél spoiler-ekbe botlani, akkor ne olvass tovább!

Spoilerveszély! Szóval, a Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) és Will Graham (Hugh Dancy) macska-egér játéka igencsak a levegőben lógva ért véget. Láthattuk, ahogy Will egy gyilkos-öngyilkos mozdulattal magával rántja mindenki kedvenc kannibálját a mélybe - és azt is hihetnék, hogy ezzel végleg vége is a kettejük történetének. Nem sokkal később azonban egy stáb utáni jelentben láthatjuk Bedelia du Maurier-t (Gillian Anderson) az asztalfőn ülve egy gyönyörű estélyi ruhában - az egyik lába pedig hiányzik, pontosabban fel van tálalva, mint ahogyan azt Hannibal már korábban dr. Abel Gideon-nal is megtette. Az asztal pedig három főre van terítve...

Fuller elmondta, hogy ez a jelenet nem csak azt cél szolgálta, hogy odadobjanak egy fejet falba verős, "jaj hogyan lehet így valaminek vége"-cliffhangert a nézőknek. Ugyanis a folytatásban nem találtak volna holttesteket a szakadék alján, Bedelia "vacsoraasztalához" pedig megérkeztek volna a vendégek is...

Az esetleges folytatás kiteljesedésének egyébként jogi akadálya is lenne, hiszen az alapul szolgáló Thomas Harris regények közül csak A vörös sárkány és a Hannibal címűeknek szerezte meg Fuller a jogait. A bárányok hallgatnak még mindig az 1991-es filmváltozat producereinél vannak, és lesznek is 2017 augusztusáig. Bryan Fuller és a tévésorozat executive producere, Martha De Laurentiis azonban szeretnének azokra lecsapni, és egy 6-8 részes mini-sorozatban tovább folytatni a történetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.