Hirdetés

Mire számíthatunk a Stranger Things 4. évadában?

|

A sorozatot megalkotó Duffer testvérek fejtették ki gondolataikat azzal kapcsolatban, hogy mit várhatnak a rajongók a következő évadtól.

Hirdetés

A hír spoilereket tartalmaz a 3. évad kapcsán!

Akárcsak a július 4-i tűzijátékok, úgy robbant be a Stranger Things 3. évada is a Netflixre egy héttel ezelőtt. A nyolc epizódos évadot mostanra talán már a leglassabbak is bedarálták és azóta azon morfondíroznak, hogy vajon mit hozhat a jövő? Merthogy biztosan lesz folytatás, amit nem csupán az impozáns nézettségi adatok, hanem maga a lezárás is megerősít.

Hirdetés

Ross és Matt Duffer alkotók az Entertainment Weeklynek adtak interjút, mely során elmondták, hogy fejben már kikövezték a 4. szezon útját.

"Nem szeretnénk sarokba szorítani magunkat, ezért már jó előre megbeszéljük az írókkal azt, hogy merre szeretnénk haladni a jövőben. Nem tiszta még minden, de a nagyobb útjelzőket már elhelyeztük. A második évad végén tudtuk, hogy mit fogunk Billyvel csinálni. Tudtuk, hogy színre lépnek az oroszok. A plázáról még fogalmunk sem volt, de ahogyan mondtam, az útjelzők már kint voltak. Hasonlóan állunk a negyedik évaddal is. Kint vannak az útjelzések. Már csak ki kell kövezni a feléjük vezető ösvényt. Nagy izgalommal tölt el a történet potenciális iránya. Különbözőnek fogjuk érezni a mostani évadtól, de szerintem ez így helyes és én már nagyon várom." -mondta Ross Duffer.

"A legnagyobb változás, amit észlelhetünk majd az lesz, hogy ki fog nyílni az egész egy kicsit. Nem feltétlenül méreteiben vagy effektekben, hanem abban, hogy bizonyos történetszálak Hawkinson kívülre vándorolnak."-tette hozzá Matt Duffer.

A 3. évad legnagyobb és lezáratlan kérdései természetesen az utolsó jelenethez kapcsolódnak. Ki lehet az az amerikai az oroszok fogságában és mégis mire készülnek a Demogorgonnal? Shawn Levy producer megnyugtatott minket azzal, hogy ezekre a kérdésekre biztosan választ lelünk a következő évadban.

"Feltéve, hogy lesz negyedik évad, természetesen nagy szerepet fog játszani benne az amerikai kiléte és persze az, hogy mit csinálnak az oroszok a Demogorgonnal. A harmadik évad szerteágazó szálakkal ér véget, amelyek mindegyikét felfedezhetjük a jövőben."

A Netflix egyelőre még nem jelentette be a Stranger Things 4. évadát, ám valószínűtlen, hogy aggódnunk kellene az elkészültét illetően. A kérdés csupán annyi, hogy vajon mikor térhetünk vissza ebbe a borzalmakkal teli indianai kisvárosba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.