Hirdetés

Később érkezik a Mr. Robot 3. évada

|

Ezúttal nem nyáron, de még idén folytatódik a Mr. Robot.

Hirdetés

2015-ben az USA csatorna rátalált a saját aranytojó tyúkjára a Mr. Robot személyében. Az odáig csak a könnyed, vicces nyári sorozatairól híres csatorna ugyanis a semmiből húzta elő ezt az antiszociális hackerről szóló sötét, komoly és csavaros történetet, amire mind a kritikusok, mind pedig a nézők hamar felfigyeltek annak köszönhetően, hogy nem az őszi vagy a tavaszi sorozatdömping közepén került bemutatásra.

Hirdetés

Az első évad hatalmas sikernek örvendett, Emmy és Golden Globe díjat sikerült bezsebelnie, így nem csoda, hogy a legtöbben tűkön ülve várták a második szezont, ami azonban sajnos sokaknak csalódást keltőre sikeredett. A 12 részesre duzzasztott évadot nem sikerült kellő mennyiségű tartalommal megtöltenie a készítő Sam Esmailnek, a történet sokszor kapkodósra és zavarosra sikeredett, és bár akadtak szép számmal jó pillanatai is az etapnak, nem igazán sikerült megközelítenie az első évad szintjét.

Épp ezért a csatorna nemrég bejelentette, hogy később érkezik idén a folytatás, még pedig pont azért, mert Esmail valamivel többet kíván foglalkozni a forgatókönyvvel. Ezért a forgatás csak a jövő hónapban kezdődik meg, aminek eredménye a jelenleg tervezett októberi start. A 3. évad egyébként ismét 10 részt foglal majd magába, és mindet a szkriptért is felelős Sam Esmail rendezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.