Hirdetés

Mr. Robot - a 4. évaddal véget ér a sorozat

|

Jövőre lezárul Elliot története.

Hirdetés

Nagy csend honolt az USA csatorna sikersorozatának, a Mr. Robot-nak a háza táján, hiszen a tavaly év végi 4. évados berendelés óta nem igazán hallottunk semmit a széria felől. Éppen ezért kicsit talán derült égből érkezett a hír minap, hogy a csatorna elkaszálta a sorozatot, és a már berendelt 4. etap lesz az utolsó. Öröm az ürömben, hogy a korábban bejelentett 8 rész helyett 12 epizódot kapunk majd, így bőven lesz idő a sztori lezárására.

Hirdetés

A hírt a sorozat megalkotója, Sam Esmail jelentette be:

Amikor megalkottam a Mr. Robot világát, azt gondoltam, hogy egy rétegsorozat lesz belőle, kicsi de masszív rajongótáborral. Az elmúlt három évben azonban ennél sokkal de sokkal többé vált. Azonban továbbra is alázattal tölt el a széria elismertsége és a csodálatos stábunk, ami fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy életre keltse a víziómat. Az első naptól kezdve egy nagy lezárás felé haladtunk, és a Mr. Robot új etapjának előkészítése közben úgy döntöttem, hogy ennek a lezárásnak most jött el az ideje. Az alkotói csapat - köztük az USA (Network) és az UCP (Universal Cable Productions) embereivel - ugyan még nem akart még búcsút mondani a sorozatnak, de végső soron túlságosan tiszteljük Elliot útját ahhoz, hogy az elkerülhetetlen végnél tovább húzzuk a történetét. A sorozat rajongóinak üzenem, hogy köszönet az elmúlt három évért, és alig várom, hogy megoszthassam veletek az izgalmas utolsó évadot.

A Mr. Robot negyedik évadát még idén télen kezdik forgatni, és jövőre (valószínűleg ősszel valamikor) tehát már láthatjuk is, hogy miként végződik Elliot története.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.