Hirdetés

Saját sorozatot kap Mucsi Zoltán

|

Mucsi Zoltán ezúttal nem Kapaként, hanem Tóth Jánosként, a már jól megismert figurájaként domboríthat, méghozzá főszereplőként.

Hirdetés

Mucsi Zoltán egyik talán legismertebb figurája Kapa, aki Pepével, azaz Scherer Péterrel kiegészülve működik frenetikusan. A 2011-ben indult Munkaügyek - IrReality Show-nak köszönhetően viszont egy másik szerep is igencsak hozzánőtt Mucsihoz. Ez pedig Tóth János, a gyógyszerfüggő köztisztviselő.

Hirdetés

Tóth János több évtizede dolgozik a közszolgálatban, a Központi Statisztikai Hivatalnál kezdett, majd a Munkaügyi felügyelethez került, ahol kis túlzással élvez - folytatta ámokfutását. A gyógyszerfüggő, önbizalomhiányos, szerelmét csak távolról figyelő János élete azonban fenekestül felfordul, amikor elveszti munkahelyét.

Kénytelen életmódot és életszemléletet váltani, és a Munkaügyek - IrReality Show testvérsorozatában, a Tóth Jánosban az ő kalandjait követhetjük majd nyomon. A sorozat azonban nem egyszereplős produkció lesz. Az állandó és mellékszereplők között megtaláljuk Bozó Andreát, Szabó Simont, Csémy Balázst, Rujder Vivient, Csoma Juditot és Kőszegi Ákost is. A premier valamikor 2017 elején lesz nagy valószínűséggel a Duna TV műsorán.

A sorozat főcímét és részletét a lenti videóban találjátok 4:24-től.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.