Hirdetés

Nagypályások - harmadjára is visszatérnek

|

Az HBO tavaly mutatta be az amerikai foci eddig talán kevésszer látott világába elkalauzoló dramedyjét, a Nagypályásokat, amely nem csak a kritikusok körében, hanem a nézők között is igen népszerű lett.

Hirdetés

A Nagypályások főszereplői futballisták, azonban nem az amerikai focis idény alatt játszódik a sorozat története, hanem a holtszezonban, azaz amikor a játékosok pihennek és készülnek a következő évadra. A Nagypályások mozgatórugóját, az egykori futballistát, Spencer Strasmore-t Dwayne Johnson alakítja. Ő az, aki terelgeti a feltörekvő ifjúságot, és igyekszik mind pénzügyileg, mind PR-ilag menedzselni az általa istápolt játékosokat.

Hirdetés

Az első szezon számomra meglepő módon igencsak nézett volt, nem is okozott meghökkenést, hogy az HBO bekérte a második etapot, az viszont meglepett, hogy már most, az új évad elején rábólintottak a folytatásra, azaz a harmadik fordulóra is. A rajongók persze örülhetnek, hiszen a második etap ma kezd magyar szinkronnal az HBO3-on, jövőre pedig újabb részekkel folytatódik a sokak által Törtetők-pótlékként is aposztrofált dramedy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.