Hirdetés

Narcos - jöhet a 3. és a 4. évad a Netflixen

|

A Netflix rögtön két évados folytatást rendelt be a drogbárós Narcos c. sorozatának.

Hirdetés

Nemrég raktuk ki a Narcos második évadjának az előzetesét, ami azóta már felkerült a Netflixre és a nagyon lelkes (és sok szabadidővel rendelkező) emberek már végig is nézhették az egész második évadot.

Hirdetés

Most a Netflix rögtön két évadot rendelt be a Narcosból és minden marad a régiben, megtartják a kommentálós stílust, de remélem senkinek nem mondok újat azzal, hogy nem Pablo Escobar lesz a továbbiakban az ellenség, hisz az ő története is véges. Mindig is nyíltan kimondták a készítők, hogy Escobar csak egy drogbáró volt a sok közül, a lényeg inkább maga a kokain kereskedelem és annak szörnyű velejárói voltak.  A többiek közül ki fog visszatérni, az egyelőre kérdéses,  vagy lesz-e rá lehetőségük egyáltalán.

Sajnos itthon továbbra sincs felirat a Netflix sorozatain, de ebben amúgy is inkább spanyolul beszélnek, szóval talán még segíthet is feleleveníteni egyeseknek a sulis, kicsit megkopott nyeltudásukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.