Hirdetés

Nem fog csúszni a The Mandalorian második évada

|

Jon Favreau szerint a koronavírus nem akasztotta meg a menetrendet.

Hirdetés

A The Mandalorian sokak szerint az egyik legjobb dolog, ami történhetett mostanában a Star Wars-univerzummal (továbbra is folynak a viták, hogy ugyanerre a címre érdemes Az utolsó Jedik is, de ebbe most ne menjünk bele). Az első évad vagány volt, stílusos és általa kaphattunk egy új, cuki, imádnivaló karaktert Baby Yoda képében. Nem csoda hát, hogy a második évadot mindenki izgatottan várja. Favreau pedig csupa jó hírekkel szolgált a széria folytatását illetően. 

Hirdetés

Ha esetlegesen féltetek volna attól, hogy a koronavírus keresztbe tesz a második szezonnak és a bemutató dátumának, akkor most a sorozat kreátora és egyik rendezője, Jon Favreau eloszlatta az aggodalmak sötét fátylait. 

Szerencsénk volt, hogy be tudtuk fejezni a munkálatokat még mielőtt megtörténtek volna a korlátozások. (...) Köszönhetően a technológiailag fejlett Lucasfilmnek és ILM-nek, képesek voltunk megcsinálni minden vizuális effektet, vágást és utómunkálati műveletet távolról, azoknak a rendszereknek a segítségével, amelyeket ezek a cégek biztosítottak számunkra.

Favreau ezen kívül arról is beszélt, hogy mennyire élvezetes és kielégítő volt előrukkolni új karakterekkel, illetve tovább mélyíteni azokat a karaktereket, akikkel már megismerhettünk előzőleg. Továbbá reméli, hogy ugyanígy fognak érezni a nézők is. Konkrétan nem tudjuk még, hogy milyen történetet/történeteket fog elmesélni a második évad, annyi azonban biztos, hogy a visszatérő karakterek mellett (Pedro Pascal, mint a címszereplő és Gina Carano, mint Cara Dune) olyan arcokkal is találkozhatunk, mint Temuera Morrison (Boba Fett) illetve Rosario Dawson (Ahsoka Tano), valamint a nagyszerű Timothy Olyphant, illetve a hasonlóan nagyszerű Michael Biehn. 

Az októberben a Disney+-on debütáló folytatás egyes epizódjait olyan rendezők dirigálták, mint Robert Rodriguez (Desperado), Peyton Reed (Pokolba a szerelemmel!), illetve Jon Favreau (Zathura). Rajtuk kívül pedig még visszatér a kamera mögé Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, illetve Carl Weathers is. Várjuk szeretettel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.