Hirdetés

Nem folytatódik a Jack Bauer nélküli 24

|

Idén februárban indult a legendás 24 testvérsorozata, de nem igazán kellett a nézőknek a Jack Bauer nélküli akció.

Hirdetés

Az amerikai FOX ikonikus akciósorozata, a 24 2001 és 2010 között nyolc évadot és egy tévéfilmet is megélt, és a mai napig a legjobb szériák között tartják számon a hibái ellenére is. A Jack Bauert, az egyszemélyes hadsereget létrehozó sorozat 2014-ben egy rövid évadra visszatért, idén pedig immáron a Kiefer Sutherland alakította Bauer nélkül, teljesen megújult szereplőgárdával folytatódott.

Hirdetés

Az új főszereplő, a The Walking Deadből is ismert Corey Hawkins alakította Eric Carter ugyan nem volt rossz, hozta azt, amit egy akciósorozat főhősétől elvárhat a néző, de az írók sajnos nem tudtak kilépni az árnyékukból és ugyanazokat a sablonokat, klisés fordulatokat durrogtatták, amiket már többször is láthattunk tőlük.

A 24: Újratöltve (24: Legacy) a Super Bowl döntőjének felvezetésével debütált, és több mint 17 millióan nézték a premiert, azonban a másnap vetített második részre már 10 millióval kevesebben tértek vissza és pár epizód alatt 3 millióra erodálódott a 24 testvérsorozatának nézőtábora.

Az upfronts alatt úgy tűnt, a FOX nem szeretné elengedni ezt a brandet és ha nem is idén, de a közeljövőben folytatódni fog a Legacy alcímet viselő széria. Most azonban kiderült, nem kérik a folytatást és hivatalosan is elkaszálták a produkciót. De egyből be is jelentették, hogy a 24 kezét továbbra is erősen fogják és már dolgoznak azon, hogy miként térhetne vissza ez a márka a tévéképernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.