Hirdetés

Neves sztárgárdával érkezik a klímaválságról szóló sorozat

|

A Scott Z. Burns által rendezett Extrapolations az Apple TV+ kínálatában lesz fellelhető.

Hirdetés

Az Apple TV+-t egyelőre még nem emlegethetjük egy lapon a Netflixszel vagy az Amazonnal, de az almás vállalat saját streamingplatformja gőzerővel azon dolgozik, hogy minőségben felvegye a versenyt a konkurenciával. Legújabb szériájuk, az Extrapolations (Következtetések) címre hallgat, melyben Scott Z. Burns (A jelentés) rendezőnek egy igazán illusztris színészgárda lesz a segítségére, hogy a kanapé elé ültesse a nézőket.

Hirdetés

Az antológia sorozathoz olyan színészek fogják a nevüket adni, mint Meryl Streep, Matthew Rhys, Kit Harington, Sienna Miller, Gemma Chan, Tahar Rahim, Daveed Diggs, David Schwimmer, illetve Adarsh Gourav. Az Extrapolationsszel Burns azt igyekszik majd bemutatni, hogy a jelenünk klímaválsága miképpen fogja megváltoztatni a mindennapjainkat.

"Az egyetlen biztos dolog, amit tudunk a jövőről, hogy együtt haladunk felé, és ezzel együtt magunkkal visszük a reményeinket, a félelmeinket, az étvágyunkat, a kreativitásunkat, a szeretetre, illetve fájdalomokozásra való hajlamunkat. Ezek ugyanazok az eszközök, melyeket történetmesélők már az idők kezdetétől használnak" - nyilatkozta Burns.

Egyelőre nincs hír megjelenési dátumról, de mindenesetre mi mindenképp belekukkantunk majd ebbe az igen érdekes, és korunk problémáira sajnos nagyon is reflektáló szériába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.