Hirdetés

Megvannak a Marvel's New Warriors főszereplői

|

Miután néhány hónapja megtudtuk, hogy jön a Marvel első komédiája, végre a színészgárdáról is lehullott a lepel.

Hirdetés

Április 5-én kapott zöld utat a Marvel első élőszereplős komédiája, a New Warriors (Új Harcosok), ami az azonos címet viselő képregény fiatal felnőtt hőseit helyezi középpontba a közönségkedvenc Mókuslánnyal kiegészülve. A Freeform tíz darab harminc perc hosszú epizódot rendelt be, a premier valamikor 2018-ban lesz esedékes, és most már az sem rejtély többé, hogy kikkel a főszerepben. Ismerjétek meg az új szupercsapatot! 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentéséből kiderült, hogy Milana Vayntrub ("Ha beüt az élet", "Szilícium-völgy") kaparintotta meg Doreen Green a.k.a. Mókuslány áhított szerepét, akit egy korábban publikált hivatalos leírás szerint a kemény, az optimista és a született vezető jelzőkkel lehet a leginkább illetni, de nem is ártatlan. Goromba, energikus, ám a legfontosabb tulajdonsága, hogy hisz az emberekben, valamint képes arra ösztökélni őket, hogy higgyenek saját magukban is. Mindenhová magával viszi kis kedvencét, a mókus Tippy Toe-t.

Derek Theler ("Baby Daddy") lesz Craig Hollis a.k.a Mister Immortal, a csapat bajkeverője és vidám nőcsábásza. Craig olyan, mint a valaha élt legérdekesebb fickó, leszámítva, hogy inkább pimasz, mint magabiztos, ráadásul időnként sármosan morcos. Bár Craig ereje fantasztikusnak tűnik, nem használja ki eléggé - lusta és azon agyal, hogy mi ez a nagy sietség, ha a világ összes ideje rendelkezésére áll megtanulni harcolni?

Jeremy Tardy ("Dear White People," "Ten Days in The Valley") kelti életre Dwayne Taylor a.k.a Night Thrasher karakterét, egy briliáns, erős, nemes és talán egy kicsit öntelt srácot, aki szemtelenül reklámozza magát. Egy helyi híresség, egy hős, legalábbis a saját YouTube csatornáján. De mélyen hisz az igazságban - legalábbis az általa elképzelt verzióban.

Calum Worthy ("Austin és Ally," "Cassandra French's Finishing School") játssza majd Robbie Baldwin a.k.a Speedball-t,  aki egy impulzív és éretlen ripacs, rosszul értelmezett bizalommal. Valószínűleg azt gondolná az ember, hogy kinetikus golyók hajigálása elképesztő és hatékony képesség, azonban ő még a saját erejét sem képes uralni.

Matthew Moy ("Az élet csajos oldala", "Steven Universe") lesz Zack Smith a.k.a. Microbe. Zack egy félénk hipochonder, aki tud beszélni a baktériumokkal. Azok elárulják neki, hol voltál, mit ettél és kivel. Lehetetlen titkolózni körülötte. 

Kate Comer ("Hello My Name is Doris," "A visszatérés") fogja életre kelteni Deborah Fields a.k.a. Debrii figuráját, aki egy vidám, büszke és gyors észjárású lány. Gyenge telekinetikus képességei vannak, ami annyit tesz, hogy legalább egy papírpoharat képes megemelni az elméjével. Ő az, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét.

A sorozat erről a hat fiatalról szól, akik különböző képességek birtokában együtt dolgoznak a nagyobb jó érdekében. Míg erejük teljesen más körökben mozog, mint a Bosszúállóké, hozzájuk hasonlóan szeretnék megváltoztatni a világot... még ha az nem is áll arra készen. A csapat tagjai még "újak" az életben - olyanok, akik most először tapasztalják meg az élet fontos részeit, beleértve az első szerelmet vagy az első állást. A New Warriors a felnőtté válás útját mutatja be, csak nem teljesen e világi formában. Ők még nem igazán szuperek és pláne nem hősök, ráadásul a srácok annyira rémisztőek tudnak lenni, mint amennyire egy rossz randevú. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.