Hirdetés

Ők lesznek az Így jártam apátokkal főszereplői

|

Lelepleződött a színészgárda.

Hirdetés

Idén áprilisban derült ki, hogy a Hulu streamingszolgáltatónak köszönhetően végül mégiscsak megvalósul a régóta tervezett Így jártam anyátokkal spin-off sorozat, az Így jártam apátokkal (How I Met Your Father), amelyben a Hilary Duff által alakított anya (Sophie) meséli majd el a gyerekeinek, hogy miként találkozott az apjukkal. Most pedig azt is megtudtuk, hogy kik lesznek a sorozat további főszereplői.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter a napokban ugyanis belső forrásokra hivatkozva felfedte, hogy Chris Lowell (Veronica Mars), Francia Raisa (Grown-ish), Tom Ainsley (The Royals), Tien Tran (Űrhadosztály) és Suraj Sharma (Pi élete) csatlakoztak a projekthez, akikhez karakterleírás is érkezett. Chris Lowell játssza majd Jesse-t, a feltörekvő zenészt, aki Uber-sofőrként dolgozik, cinikusan áll a szerelemhez, és legjobb barátjával, Tommal él egy lakásban.

Francia Raisa lesz Valentina, egy stylist, aki Sophie szobatársa és egyben legjobb barátja. Impulzív és kalandvágyó, aki képes bárkit felvidítani, akinek éppen nincs jó napja. Valentina nemrég tért vissza a londoni divathétről a gyönyörű modellel, Brit Charlie-val, akit Tom Ainsley alakít majd. Konzervatív arisztokraták fiaként Charlie nagyszerű srác, de egész életében egy gazdag ember buborékjában élt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Tien Tran formálja meg Ellent, Jesse örökbefogadott nővérét, aki most költözött vissza New Yorkba egy kis mezőgazdasági városból, miután elvált feleségétől, és aki sokkal otthonosabban érzi magát egy salátaföldön, mint Brooklyn bárjaiban. Végezetül pedig itt lesz Suraj Sharma, mint Sid, Jesse szobatársa és legjobb barátja. Friss bár tulajdonos, aki Jesse-vel ellentétben mindent optimistán lát.

Premierdátuma továbbra sincs a sorozatnak, de annyi biztos, hogy tíz részes évadot kapunk, amely ha sikeres lesz, biztosan több évadot is megél majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.