Hirdetés

Új, különálló sorozat érkezik az Orphan Black világába

|

Kibővül a sci-fi sorozat univerzuma.

Hirdetés

Már 2 éve, hogy befejeződött a kanadai klónos sci-fi sorozat, az Orphan Black (itthon Sötét árvák néven futott), éppen ezért kicsit talán a semmiből is érkezett a hír, hogy egy vadonatúj, ebben a világban játszódó széria fejlesztésébe kezdett az AMC (The Walking Dead, Breaking Bad) csatorna, akik az eredeti sorozatot is készítő Temple Street Productions-szel karölte fogják tető alá hozni.

Hirdetés

A csatorna pedig rögtön meg is nyugtatta az eredeti széria rajongóit azzal, hogy a bejelentésben kiemelték: ez nem az anyasorozat rebootja, de nem is egy spin-off alkotás lesz, hanem egy teljesen új történetet fognak elmesélni, ami csak annyiban kötődik a fő szériához, hogy ugyanabban a világban játszódik. A projekt még nagyon kezdeti fázisban van, ugyanis jelenleg írókat keresnek a történethez, akik mindegyikük előáll majd a saját ötletükkel, és ebből lesz kiválasztva a szerencsés befutó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.