Hirdetés

Outcast - már ma nézhető a The Walking Dead atyjának sorozata

|

A világpremier előtt a Facebookon debütál a The Walking Deadet megálmodó Robert Kirkman legújabb szériája, az ördögűzős Outcast.

Hirdetés

A magyar FOX fogja adásra tűzni június 6-tól a Robert Kirkman és Paul Azaceta által készített képregénysorozatból forgatott ördögűzős horrort, az Outcast-et. Azonban a premier előtt, eddig hazánkban és a kelet-európai régióban példátlan módon, a Facebook Live szolgáltatáson keresztül megnézhető lesz a széria első epizódja.

Hirdetés

Aki ma este 22:00-kor a FOX Magyarország Facebook oldalára látogat, az élőben, magyar szinkronnal streamelheti az Outcast első epizódját, mielőtt az az Amerikai Egyesült Államokban adásba kerülne. Erre a különleges lehetőségre hazánkon kívül még 60 országban kerül sor.

A szinkronos, online bemutató apropóján a MűsorVízió utánajárt, hogy mely színészek kölcsönzik majd a hangjukat a képernyőn látható figuráknak. A főszereplőt - akit gyermekkora óta démonok kísértenek - Patrick Fugit alakítja, míg azt a tiszteletest, akinek segítségével megpróbál megszabadulni az őt üldöző természetfeletti erőktől, Philip Glenister formálja meg.

Outcast - a magyar hangok:

Patrick Fugit (Kyle) - Szatory Dávid
Philip Glenister (Anderson tiszteletes) - Kőszegi Ákos
Wrenn Schmidt (Megan) - Haffner Anikó
Reg E. Cathey (Giles) - Faragó András
Callie Brook McClincy (Holly) - Gyarmati Laura
David Denman (Mark) - Schneider Zoltán
Willie C. Carpenter (Norville) - Várkonyi András
Pete Burris (Ogden) - Galbenisz Tomasz
Madeleine McGraw (Amber) - Pál Zsófia
Gabriel Bateman (Joshua) - Pál Dániel
Lacy Camp (Betsy) - Orosz Anna
Dakota Lee (Mindy) - Tamási Nikoletta
Jill Jane Clements (Florence) - Zsurzs Kati
Kate Lyn Sheil (Allison) - Nemes Takách Kata
Jackie Prucha (Regina) - Horváth Zsuzsa

Főcím: Endrédi Máté
Stúdió: Masterfilm Digital

Fotó: FOX

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.