Hirdetés

Nic Pizzolatto otthagyta a Robert Downey Jr. fémjelezte Perry Mason sorozatot

|

A True Detective megalkotója kilépett az HBO égisze alatt készülő Perry Mason sorozatból.

Hirdetés

Utoljára tavaly hallottunk bármit is az HBO-féle Perry Mason remake-ről. Akkor kiderült, hogy a csatorna Robert Downey Jr. főszereplésével és producerkedésével, valamint a True Detective 1. évadával hatalmasat robbantó Nic Pizzolattóval fog belevágni a sorozat elkészítésébe. Azóta viszont síri csend honolt a projekt körül, egészen mostanáig. A The Hollywood Reporter ugyanis a minap megerősítette, hogy Pizzolatto lelépett a sorozattól, a helyére pedig Rolin Jones és Ron Fitzgerald érkeztek.

Hirdetés

Jones és Fitzgerald már többször is dolgoztak együtt, többek között a Weeds (Nancy ül a fűben) és a Friday Night Lights néhány epizódján, míg Jones a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) című sorozatban is közreműködött.

Az eredeti, Erle Stanley Gardner történetein alapuló, egy büntetőügyi védőügyvédről szóló szériát 1957 és 1966 között sugározta a CBS csatorna. A sztoriból Robert Downey Jr. pár éve már szeretett volna egy mozifilmet csinálni a Warner Bros. stúdióval, de sehogy sem akart összeállni a film, így jött képbe a sorozat lehetősége.

Robert Downey Jr.-nak egyébként ez lesz az első tévés főszerepe, aki még sorozatban is csak egyetlen egyszer szerepelt: az Ally McBealben volt Calista Flockhart partnere huszonöt epizódon keresztül, de ez abban az időszakban volt, amikor a zűrös (drog)ügyeivel volt tele a sajtó, mely után nehezen, de sikerült visszakapaszkodnia a sztárvilágba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.